PasaL saYa yg tak SpeciaL ni

SaYa ni bkn nye special sgt pun..biasa2x jew...saya cuma Nak diri saYa dihargaI dan DisayaNGi, tu jew... sbb Nanti saYa akaN balaS baLik dgn menyayanginya :)
Byk sgt Benda yg berLaku dlm Diri saYa paDa tahuN ni..Nk kata malanG tak lh JGk...SaYa byk kwn Yg menyokong saYa...saYa syG mrk suMe ><


waLauapaPun, saya bersYukur pada Tuhan krn MemberI saya PeluanG meliHat dunia Ini...
hehe..menariknya, SetiAp kaLi saya puTus cinta dlM masa 4tahun ni, setiap kaLi tu le saYa potong ramBUt.. MaknaNya 4 kali breAk, 4 kaLi la Potong..NK tgk ke??

Ni yaNg first:: taHun 2008-2009



secOnd:: ujung Tahun 2009-2010




third:: pertengahan tahUn 2010



fourTh:: yg skrg, xde la gunting haha...just biar die pnjng jew...




Tahun 2011




2012




Nk tau Je psL saYa, add je saYa lam FB ye.. Peace No War! 

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...